Rustbeskyttelse

Pas godt på din bil med rustbeskyttelse

Selvom din bil er konstrueret efter de mest moderne principper og til at holde i mange år, er den danske vinter en hård omgang for din bils undervogn.

Skiftende temperaturer omkring frysepunktet, salt og fugt kan med tiden resultere i større eller mindre rustangreb. Derfor anbefaler vi brug af undervognsbehandling for at beskytte din bil og holde den i topform. Du bør få undervognsbehandlet din bil mens den er ny og efter vores retningslinjer.

En rustbeskyttelse omfatter:

  • Højtryksrensning med varmt vand
  • Tørring med varm luft
  • Kontrol af karrosseri og tørring med varm luft
  • Døre og klapper sprøjtes med et tyndt, lyst penetrerende produkt
  • Hulrum og undervogn sprøjtes med et tyndt, mørkt penetrerende produkt
  • Udsatte dele sprøjtes med et mørkt, sejt og slidstærkt produkt
  • Bilen tørres, monteres og renses af

Få en uforpligtende pris på rustbeskyttelse

Udfyld kontaktformularen herunder og modtag et uforpligtende tilbud på en undervognsbehandling.

Hvorfor skal min bil have rustbeskyttelse?

Det danske klima er hård ved din bils undervogn. En rustbeskyttelse med Dinitrol betyder, at din bil får en længere levetid og en højere gensalgsværdi, den dag bilen skal sælges. Derudover kan rustbeskyttelse mindske risikoen for udskiftning af dele, der kan være forudsaget af rust.

Hvor længe holder rustbeskyttelse?

Din bils rustbeskyttelse bliver slidt over tid og kræver derfor en efterbehandling for at sikre, at din bil bliver ved med at være rustfri. Vi anbefaler, at din bil behandles hvert 2.-3. år.

Skal min elbil have rustbeskyttelse?

Alle biler kan ruste i Danmark – også elbiler. Derfor anbefaler vi at du forlænger din elbils levetid med en undervognsbehandling.

Udfører I selv rustbeskyttelse?

Det kræver komplekst udstyr at udføre en undervognsbehandling, derfor samarbejder vi med Dinitrol og Byens Bilpleje om at udføre undervognsbehandlinger. Du skal dog stadig aflevere og afhente din bil hos os, så sørger vi for at den bliver fragtet frem og tilbage til undervognscentret.