Hjulskifte

Kør sommeren sikkert i møde med sommerdæk

Når foråret kommer og temperaturerne nærmer sig 7 grader, er det igen tid til at få skiftet hjul. Og lige såvel som vi i efteråret alle ved, at det kan blive glat at køre med sommerdæk i det våde kolde vejr, kan det omvendt også være risikabelt at køre med vinterdæk om sommeren. Ved kørsel på vinterdæk om sommeren forringes bremselængden og dækkene slides mere. Det betyder også, at de skal skiftes oftere. Din bil kommer samtidig til at bruge mere brændstof, da dækkene har større kontakt til vejen.

Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe dig med hjulskiftet, så du slipper for besværet.

Tjekliste til sæsondæk

  • Når temperaturen kommer under 7°C, skal der skiftes til vinterdæk
  • Vinterdæk fungerer godt i koldt vejr lige fra sne og is til våde og kolde, tørre veje
  • Når temperaturen kommer over 7°C, skal der sommerdæk på bilen
  • Sommerdæk har rigtig godt vejgreb på våde og tørre veje, høj stabilitet i sving og optimal brændstofudnyttelse i varmt vejr
  • Helårsdæk giver sikkerhed, god ydelse og vejgreb i et moderat klima, og man undgår udgifter, besvær og tidsforbrug ved at skifte til sæsondæk

Dækhotel

Vi tager os kærligt af dine hjul

Vi opbevarer dine hjul og sørger for at pleje dem, så du aldrig er optimalt kørende – både sommer og vinter. 

Når det er forår, vasker vi dine vinterhjul rene for salt og snavs inden de bliver opbevaret frem til næste vintersæson. Tilsvarende bliver dine sommerhjul rengjort og opbevaret trygt og sikkert mens dine vinterhjul bringer dig sikkert frem gennem vinteren. 

Udover at opbevarer dine hjul kontrollerer vi også hjulets stand herunder dækmønster og kontakter dig, når det er tid til nye hjul. 

Det er din sikkerhed for tryg kørsel i alt slags vejr.

*Tilbuddet gælder kun 25.-26. marts 2023. Normalpris for hjulskifte kr. 375,-. Der tages forbehold for udsolgte tider.