Skadecenter

Får din bil en skade, er det suverænt dig, der bestemmer, hvor den skal repareres

Det er vigtigt, at du vælger det rigtige skadecenter til at udbedre skaden. Et forkert valg kan betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes.

Vores skadecenter er godkendt af fabrikken til at udbedre alle typer skader. Og vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Vi er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os.

Gode råd når skaden er sket

Sørg altid for at sikre navn, telefonnummer, registreringsnummer og forsikringsselskab på modparten. Disse oplysninger skal dit forsikringsselskab have
Tag gerne billeder af skaden og skadesituationen.
Anmeld skaden til dit forsikringsselskab. Herefter vil du modtage et skadesnummer fra forsikringsselskabet.
Kontakt os via kontaktformularen. Vi sidder klar til at hjælpe dig trygt videre

Stenslag og glasskader

Er du uheldig at få en glasskade, så sikrer vi dig en løsning, der er godkendt af fabrikken. Det er især vigtigt, hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer. Så skal den udskiftes med en original og monteres med den korrekte rudelim.

Små stenslag klarer vi for dig, uden det koster noget, hvis du har en glasskadeforsikring. Dæk stenslaget med et rudeklistermærke og lad os udbedre skaden hurtigst muligt, så den ikke udvikler sig.

Vejhjælp

Du er dækket af vores mærkers meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted.

Lad os hjælpe dig når skaden er sket

Udfyld kontaktformularen herunder med en beskrivelse af skaden, så kontakter vi dig med henblik på en tid til at få udbedret skaden.

Hvorfor skal jeg vælge et autoriseret værksted?

Når skden er sket, bestemmer du selv hvilket værksted, der udbedre skade. Når du får udbedret skaden hos os, sikrer vi at fabrikkens foreskrifter overholdes, så bilens rustgaranti,
køreegenskaber, assistentsystemer mv. bevares.

Kan I lave alle typer skader?

Ja, vi er godkendt til at lave alle typer skader på vores mærker. Vores karrosseritekniker er specialuddannet inden for vores mærker og har det rigtige udstyr og værktøj til rådighed. Så din bil forbliver af den samme gode kvalitet, som før den blev skadet.

Skal jeg bruge det værksted, som forsikringsselskabet henviser til?

Nej, du bestemmer selv hvilket værksted, der skal udbedre skaden på din bil – også selv om dit forsikringsselskab foreslår et andet værksted. Valg af et forkert værksted kan i værste fald betyde at fabriksgarantien
bortfalder eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes.

Når du vælger et autoriseret værksted, sikrer du dig at bilen bliver lavet efter fabrikkens foreskrifter , så bilens rustgaranti, køreegenskaber, assistentsystemer mv. bevares. 

Hvad gør jeg, når jeg har fået en skade?

Er der en modpart indblandet i skaden er det en god ide at få modpartens oplysninger, navn, telefonnummer, registreringsnummer og forsikringsselskab. Herefter kontakter du dit eget forsikringsselskab og anmelder skaden, herefter kontakter du os, vi sidder klar til at hjælpe dig.