Hvad er min bil værd?

Skal bilen sælges fordi dit behov er ændret, så køber vi den gerne. Vi er altid på udkig efter gode brugte biler og giver altid en god pris.

Få en pris på din bil med AutoUncle vurderingsmodul

Vi har et tæt samarbejde med AutoUncle og du kan med fordel bruge vores beregner og en gratis vurdering med det samme. Det tager kun 2 minutter!

Kontakt os

Finder du ikke, hvad du søger, er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest muligt.

Tager I alle biler i bytte?

Skal din bil indgå i en handel af en ny eller brugt bil hos os, tager vi gerne din bil i bytte. Vil du blot sælge din bil til os vurderer vi det ud fra at det er en bil, som vi kan sælge altså om bilen kan indgå som en del af vores sortiment. 

Hvordan vurderer I prisen?

Når vi skal vurderer en bil har vi forskellige værktøjer og platforme som vi kan bruge. Her sammenligner vi din bil med markedet ud fra stand, udstyr, vedligehold osv. Vi vurderer altid din bil ud fra markedssituationen, så vi kan give dig den pris, der matcher det nuværende marked bedst.

Er vurderingen fra AutoUncle bindende?

Nej, vurderingen fra AutoUncle er et skøn på hvad din bil kan være værd. For at vi kan give dig en konkret vurdering vil vi meget gerne besigtige bilen enten fysisk i vores forretninger eller ved at du sender os billeder af bilen.