Privatleasing

Vælger du at privatlease en ny bil, så kender du prisen og du har fuldt overblik over din biløkonomi. Alle vores leasingaftaler på nye biler er nemlig inklusivt et service og reparationsabonnement, det betyder at du slipper for værkstedsregningen.

Vi hjælper dig med at sammensætte den bil, der matcher din hverdag. Du har altså selv indflydelse på hvilket udstyr du ønsker i bilen samt hvilke behov den skal opfylde. 

Udfra dine ønsker og behov sammensættes leasingaftalen. Leasingaftalen løber for det meste i 36 måneder, men allerede efter 12 måneder har du mulighed for at opsige aftalen, hvis dit behov for bil skulle have ændret sig. 

Foruden en førstegangsydelse og den månedlige leasingydelse skal du selv betale for forsikring, grøn ejerafgift, dæk og brændstof. 

Stort udvalg til ethvert behov

Har du brug for en stor og rummelig firma/familiebil? Er du mere til en lille fiks bybil? Eller måske noget midt imellem? Uanset hvilke behov du har, vil du kunne privatlease en bil, der passer til din hverdag.

5 hurtige om privatleasing

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er i bund og grund langtidsleje af en bil. I stedet for at du køber bilen eller ved at bruge din egen opsparing eller optage et billån, så køber leasingselskabet bilen og lader dig lease den for en udbetaling og et månedligt beløb. Derfor skal du heller ikke hæfte for bilens gensalgsværdi, når leasingperioden ophører.

Kan leasingperioden opsiges før tid?

Ja, efter leasingperiodens første 11 måneder kan leasingen opsiges med en månedsvarsel. Du kan altså allerede komme ud af din leasingaftale efter 12 måneder, hvis dit behov for bil eller kørsel skulle have ændret sig.

Hvor mange kilometer kan jeg køre om året?

Leasingydelsen beregnes blandt andet efter hvor mange kilometer, du kører om året. Typsik er en standard leasingaftale med 15.000 km, 20.000 km eller 25.000 km om året. Leasingydelsen bliver naturligvis dyere jo flere kilometer du kører.
Kører du flere kilometer end aftalt i leasingaftalen afregnes det i forhold til den sats som er angivet i leasingaftalen.

Kan jeg tilvælge ekstraudstyr til bilen?

Du kan selv være med til at bestemme hvilket ekstraudstyr, der skal være i bilen. Fabriksmonteret ekstraudstyr regnes med i den månedlige leasingydelse. Omkostninger til ekstraudstyr som bliver eftermonteret på bilen betales af dig.

Tager I min nuværende bil i bytte?

Vi tager naturligvis gerne din gamle bil i bytte. Er du interesseret i at vide, hvad din bil er værd kan du benytte vores vurderingsberegner eller kontakte vores salgsafdeling

Kontakt os

Finder du ikke, hvad du søger, er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest muligt.