Arona og Ibiza

To favoritter til fordelagtig pris

Det kan være svært at vælge, når man er på udkig efter ny bil, så her får du to favoritter til en skarp privatleasingpris.
Er du mest til en sporty bybil eller en sporty SUV? SEAT Ibiza og SEAT Arona har et dynamisk design, og så er de spækket med udstyr lige fra brugercentreret-teknologi til de nyeste assistentsystemer, der giver dig sikkerhed og køreglæde helt i top.  

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza er en sporty bybil med et dynamisk design og er spækket med udstyr, der gør køreturen sjovere.

Hvad bør du vide om den sporty Ibiza:

  • Sporty design
  • 8,25″ infotainmentskærm
  • Apple CarPlay og Android Auto
  • Fartpilot, alufælge, klimaanlæg og meget mere

Privatleasing fra 2.295 kr./md.
Udbetaling fra: 9.995 kr.*

SEAT Arona

Den kompakte SUV SEAT Arona har et udfordrende design, og er spækket med udstyr og den nyeste kørselsteknologi, der gør køreturen sjovere.

Få SEAT Arona til en skarp pris, med en masse ekstraudstyr ud over standard, som bl.a.

  • Dynamisk design
  • 8,25″ infotainmentskærm
  • Apple CarPlay og Android Auto
  • Fartpilot, alufælge, aircondition og meget mere 

Privatleasing fra: 3.195 kr./md.
Udbetaling fra: 14.995 kr.* 

5 hurtige om privatleasing

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er i bund og grund langtidsleje af en bil. I stedet for at du køber bilen eller ved at bruge din egen opsparing eller optage et billån, så køber leasingselskabet bilen og lader dig lease den for en udbetaling og et månedligt beløb. Derfor skal du heller ikke hæfte for bilens gensalgsværdi, når leasingperioden ophører.

Kan leasingperioden opsiges før tid?

Ja, efter leasingperiodens første 11 måneder kan leasingen opsiges med en månedsvarsel. Du kan altså allerede komme ud af din leasingaftale efter 12 måneder, hvis dit behov for bil eller kørsel skulle have ændret sig.

Hvor mange kilometer kan jeg køre om året?

Leasingydelsen beregnes blandt andet efter hvor mange kilometer, du kører om året. Typsik er en standard leasingaftale med 15.000 km, 20.000 km eller 25.000 km om året. Leasingydelsen bliver naturligvis dyere jo flere kilometer du kører. 
Kører du flere kilometer end aftalt i leasingaftalen afregnes det i forhold til den sats som er angivet i leasingaftalen. 

Kan jeg tilvælge ekstraudstyr til bilen?

Du kan selv være med til at bestemme hvilket ekstraudstyr, der skal være i bilen. Fabriksmonteret ekstraudstyr regnes med i den månedlige leasingydelse. Omkostninger til ekstraudstyr som bliver eftermonteret på bilen betales af dig. 

Tager I min nuværende bil i bytte?

Vi tager naturligvis gerne din gamle bil i bytte. Er du interesseret i at vide, hvad din bil er værd kan du benytte vores vurderingsberegner eller kontakte vores salgsafdeling

*SEAT Ibiza: Den viste model er Ibiza FR med ekstraudstyr pris fra 2.395 kr./md. Forbrug: 18,9 km/l. CO2: 119 g/km. Halvårlig ejerafgift: 600 kr. Saml. pris i perioden (36 mdr.) fra: 93.215 kr. Min. pris i bindings-perioden (12 mdr.) fra: 38.135 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og overkørte kilometer. Energimærke A+.
SEAT Arona: Vist med ekstraudstyr. Forbrug: 18,9 km/l. CO2: 120 g/km. Halvårlig ejerafgift: 600 kr. Saml. pris i perioden (36 mdr.) fra: 130.615 kr. Min. pris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 53.935 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og overkørte kilometer. Energimærke A+.
Forudsætter positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets. Etabl.omkostninger 0 kr. Privatleasing v/VWSF A/S. Læs mere på www.vwsf.dk/privat/privatleasing.

Kontakt os

Finder du ikke, hvad du søger, er vi klar til at hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest muligt.