Biltip

Din Audi

11. juli 2022

Dit overblik i lommestørrelse. mitAudi er en helt ny teknologi, der kan forbinde din bil og din smartphone

Uanset om du lige har købt en ny Audi eller bare vil udforske en ny teknologi, så kan du med de forklarende videoer fra Audi få alle de informationer, som du har brug for. Sammenfattet på en enkel måde og med tydelige forklaringer. Emnerne omfatter infotainment og Audi connect, lys, førerassistentsystemer, betjeningselementer, interiør samt opladning af elbiler og plug-in-hybridbiler.

Noget af det billedmateriale, som er vist på denne side, er kun til illustration, og kan afvige fra specifikationerne i det pågældende land og afspejler ikke nødvendigvis den angive frapris.

Infotainment og Audi connect

Med Audi connect har du adgang til en række digitale tjenester i bilen. Du kan eksempelvis planlægge aftaler fra bilen, du kan besvare beskeder via stemmebetjening eller søge efter parkeringspladser på din destination. Navigation og fjernstyring via myAudi-appen er også en del af Audi connect. Følgende videoer viser dig nogle eksempler på, hvordan de enkelte funktioner gør din dagligdag nemmere.

Audi lyspakkerne giver bedre udsyn og en mere komfortabel atmosfære. Med HD-matrix-LED-forlygterne kan du se mere uden at blænde de modkørende trafikanter. Audi laserlys kan endda gøre afstanden endnu længere, hvis det ønskes. OLED-baglygterne er ekstra synlige og har et progressivt lysdesign. I de følgende videoer kan du se, hvilke andre fordele teknologierne har, og hvordan de fungerer.

Displays og betjeningselementer

Din Audi byder på en lang række muligheder for betjening af de digitale og analoge systemer. Der er naturligvis primært fokus på de indbyggede displays, som også viser alle informationer om bilen. Alle vigtige indstillinger er altid lige ved hånden via betjeningselementer på rattet og i midterkonsollen. De følgende videoer om Audi displays og betjeningselementer viser, hvilke der findes, og hvordan du nemt kan nå dem.

Relateret emner

Bilpleje – hele året

Nedsæt din arbejdstid ved polering Vil du gerne i gang med at polere din bil? Så vil jeg her kort give dig et tip til, hvordan...

læs mere

Hvad hedder din bil?

Den seneste opgørelse over bestanden af indregistrerede køretøjer herhjemme viser, at der er mere end 400.000...

læs mere

Verdenspremiere

Coupé-versionen af ŠKODAs eldrevne SUV har haft verdenspremiere. ENYAQ COUPÉ iV har et sportsligt design, og topmodellen er...

læs mere